Renovering af fredet bygning i Skanderborg og omegn

Kirker og præsteboliger – Få hjælp til en renovering af fredet bygning i Skanderborg og omegn

Intressen for at arbejde på kirker og fredede bygninger, startede allerede da jeg begyndte i lære. Det firma jeg var i lære hos, havde arbejdet på 5 kirker og 2 præstegårde. Arbejdet blev en del af min oplæring fra starten, og jeg blev fascineret af de gamle byggemetoder. Derfor er jeg et sikkert valg til renovering af fredet bygning.

Arbejdet på kirker og fredede bygninger er i mine øjne en faktastisk process. At lave mørtlen selv fra bunden, at bruge hydraulisk kalk i stedet for cement og så hvordan det holder lige så godt, hvis ikke bedre end cementmørtel.

I de sidste 6 år har jeg haft fornøjelsen af at have arbejdet på Slotskirken i Skanderborg, Skanderupkirke i Skanderborg og den gamle præstegård i Skanderborg. Så hvis du skal have hjælp til en renovering af fredet bygning i Skanderborg eller omegn, så tøv ikke med at kontakte mig.

Så står du at skal have lavet noget på dit fredede hus, så tag gerne kontakt, så er jeg klar på at hjælpe dig videre.

Er du kirkeværge eller har ansvaret for menighedsrådets bygninger, så tag endelig kontakt, så kan vi få en snak om hvad I står om mangler.

Kontakt mig

Jeg er altid interesseret i nye opgaver. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon: (+45) 60 64 19 99 eller mail: hanshenrikbroebech@gmail.com – Jeg ser frem til at høre fra dig. Det er neturligvis ganske uforpligtende at kontakte mig til en snak om projektet.

Renovering af fredet bygning i Skanderborg

Slotskirken Skanderborg

Gavl på Slotskirken Skanderborg

Slotskirken Skanderborg

Gavl på Slotskirken Skanderborg

lyngbykirke

kirkemuren

det går frem ad

Rep. Kirkemur

Kirkegårdsmur

Reparation af kirkegårdsmur

fuger i kirke

så skal vi lige reparere fuger på Alling kirke

Kalkning

kalkning af våbenhus gavl Alling kirke

lille rep af tag

rep. af kalk