Nyt badeværelse i Hammel og Skanderborg

Murermester HH Brøbech er specialister i nye og renoverede badeværelser i Østjylland.

Nyt badeværelse i Hammel, Skanderborg & omegn? – Eller renovering af eksisterende?

Med Murermester HH Brøbech ved roret får du et nyt badeværelse i Hammel, Skanderborg og omegn, som er skræddersyet til dine behov og ønsker. Som ekspert i byggeri fra bunden kan vi tage os af hele processen og sørge for, at det nye badeværelse bliver lavet ordentligt og i høj kvalitet.

Nyt badeværelse i Hammel, Skanderborg og omegn udarbejdet af en passioneret murer

Vi er erfarne og kompetente, og vi sætter en ære i at lave byggeri, der holder i mange år fremover. Vi har en særlig passion for flisearbejde, som kan give dit badeværelse et smukt og moderne udtryk.

Vi går op i at lytte til kundens ønsker og behov, så det nye badeværelse bliver skræddersyet til dig og din familie. Derudover sørger vi altid for oprydning og efterlader aldrig en svinesti.

Processen omkring dit nye badeværelse

Det hele starter med et simpelt telefonopkald fra kunden, hvor de udtrykker interesse i at få et nyt badeværelse. Så tager vi ud og lytter til deres ønsker og ideer for projektet. Når vi har en klar forståelse af opgavens omfang og størrelse, giver vi dem en pris og et tidsestimat for projektet. Prisen vil naturligvis afhænge af de valgte fliser og materialer.

Vi tager hånd om det hele

Med os som din primære kontaktperson behøver du ikke at bekymre dig om at skulle kommunikere med flere forskellige personer. Vi tager hånd om hele projektet fra start til slut, så du kun skal fokusere på dine ønsker til det nye badeværelse.

badeværelse

marmor fliser

nyt badeværelse med marmor fliser

Nyt Badeværelse

så er vi igang med større ombygning😀😀

nyt lille badeværelse😀

Så fik vi lavet et nyt lille badeværelse😀

så er vi næsten klar til fliser

Så er vi næsten klar til fliserne

Skal du have et nyt badeværelse?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit projekt. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning for dig. Vi kan træffes på telefonnummeret (+45) 60 64 19 99 eller via e-mail på hanshenrikbroebech@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.