Badeværelser

Murermester HH Brøbech er specialister i nye og renoverede badeværelser i Østjylland.

Badeværelse – renovering eller nyt

Statistisk set bruger vi mellem 6 – 7 min. på et bad. Wellness kulturen i Danmark betyder at vi sætter mere pris på badeværelser, som et rum vi kan opholde os i og ikke kun et sted vi besøger, når det er nødvendigt. Vores badeværelse skal være lækkert, fungere og tage hensyn til natur og forbrug. Hvordan er det med dit badeværelse, trænger det til en kærlig og kompetent hånd?

Et bæredygtigt badeværelse hvor der tages hensyn til miljøet, er ganske overkommeligt, for alle. Med få virkemidler kan dit badeværelse blive grønt. En udskiftning af toilet og armaturer med nye vandbesparende varianter er en god start. Toiletter med to skyl, vandbesparende brusehoved og berøringsfrie armaturer, nedsætter dit årlige vandforbrug, så det kan ses på vandregningen.
Der skal helst være lunt på badeværelset og vælger du gulvvarme kan det gøres grønt, ved at isolere nedad. Varmen fordeles anderledes i rummet, når den kommer fra gulvet. Derfor kan du skrue temparaturen et par grader ned. Du kan faktisk spare ca. 5 procent på varmeregningen, for hver grad du sænker temperaturen.

Murermester HH Brøbech er specialister i nye og renoverede badeværelser i Østjylland.

Eksempler på besparelser i badeværelset:

  • Sparebruser
  • Brug mindre tid under bruseren
  • Toilet med to skyl
  • Gulvvarme med isolering

Kontakt Murerfirmaet HH Brøbech for et tilbud

Hvis du står og skal have et nyt eller renoveret badeværelse, så kontakt os på telefon 60 64 19 99 eller på mail hanshenrikbroebech@gmail.com for et uforpligtende tilbud på din opgave. Ligemeget om det er villaen, sommerhuset, andelsforeningen eller et virksomhedsdomicil.

Ring i dag og vi kommer gratis ud og giver et uforpligtende tilbud.