Murer

Et omhyggeligt murerarbejde skaber grund for pudsning og filtsning.

Erfaren og professionel murer nær Hadsten, Hinnerup og Galten

Som erfaren og professionel murer nær Hinnerup, Galten, Hadsten og Hammel kan vi udføre alle slags mureropgaver. Det er uanset om det er en tilbygning, nyt badeværelse, en ny sokkel, en støttepille eller en trappe, der skal mures eller støbes. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for faget og leverer kvalitetsarbejde, uanset omfanget eller sværhedsgraden af opgaven.

Vi tilbyder også støbning af betongulve i stuer eller andre rum, som kan give en flot og holdbar overflade. Vi kan også udføre muring af læmur, hvilket kan tilføre dit hjem et smukt og autentisk udseende.

Udover de nævnte mureropgaver tilbyder vi også andre tjenester såsom renovering af fredede bygninger og restaurering af ældre murværk. Vi kan reparere revner og skader i eksisterende murværk og sørge for, at det bliver stærkt og holdbart igen.

Kvalitetsarbejde uanset opgavens omfang eller sværhedsgrad

Vi sætter en ære i at have en tæt dialog med vores kunder, så vi kan forstå deres ønsker og behov, og derfor kommer vi altid gerne ud for at diskutere opgavens omfang og give et tilbud på arbejdet. Uanset størrelsen af opgaven er vi altid parat til at tage udfordringen op og levere et resultat, der opfylder vores kunders forventninger.

Vi går op i detaljerne og sørger for, at alt er udført til perfektion. Derfor kører vi gerne ud flere gange for at sikre, at vi har den rette forståelse af opgavens omfang, så vi kan levere det bedst mulige resultat.

Har du brug for en murer? Kontakt os i dag

Så hvis du står overfor en mureropgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem med professionelt udført murerarbejde. Ring til os på (+45) 60 64 19 99 eller benyt formularen her på siden.

murersøjler

to murersøjler med tagsten

nyt slidlag

nyt hus

ombygning af stald

Ophugning af gulv

dørhul

laver et dørhul større

Kontakt os for mere information om vores mureropgaver

Vi kan kontaktes enten via telefon på (+45) 60 64 19 99 eller via e-mail på hanshenrikbroebech@gmail.com. Vores mål er at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.